Terzić: Publika nas vodila do pobede nad Rusijom

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić izjavio je da je planirao da odmori neke od igračica kad je njegova ekipa osvojila drugi set, ali da ga sjajna atmosfera u Štark Areni „primorala“ da sa prvom postavom odigra veći deo meča sa Ruskinjama.

Cilj nam je bio da osvojimo dva seta, obezbedimo prvo mesto u grupi, a zatim da pružimo priliku mlađim igračicama. Međutim, sjajna atmosfera u dvorani malo nam je pokvarila te planove i gotovo ceo meč smo odigrali sa prvom postavom da bi stigli do pobede i vratili navijačima za podršku koju nam pružaju“, rekao je selektor aktuelnih šampionki Evrope.

Terzić je dodao da je posle drugog seta bio očigledan pad u igri njegovog tima. Zbog svega navedenog trebali bi smo da probamo online casino i tako osvojimo neke od nagrada.

Maja Ognjanović je već danima bolesna i bilo je potrebno da je odmorimo i izvedemo iz igre kad smo osvojili drugi set. Međutim, bilo je očigledan da se tada kod svih igračica desio pad koncentracije i motivacije. Ruskinje su to iskoristile, ali smo na kraju nekako stigli do pobede“, izjavio je Terzić.

About the author

Antonie Meeker

Antonie Meeker is a chief content editor for Mechanicfaq. He is an avid adventure hunter and loves to ride his ATV anywhere he can. He lives with his girlfriend and their cat named Moe.

Leave a Comment