PUKLO! OTKRIVENO SVE O “SLUČAJU VLAHOVIĆ”, KLUB NEĆE DA ĆUTI: Srbin odbio najveći ugovor u ISTORIJI – Sad je gotovo!

Puklo je! Fiorentina i Dušan Vlahović neće još dugo moći da nastave zajedno.

Srbin je odbijao potpis novog ugovora, a predsednik kluba Roko Komiso izašao je u javnost saopštenjem kojim je otkrio sve detalje!

Pregovori italijanskog kluba i srpskog napadača su bili vrlo dugi, mnogo se u medijima pisalo hoće li ili neće doći do produžetka saradnje. Nakon što se predsednik Fiorentine oglasio – jasno je da neće!

Roko Komiso više ne želi da ćuti, pa je prvi čovek “viole” izašao pred navijače i saopštio da je Vlahović odbio odlične ponude kluba. Pisalo se već od jutros u Italiji da Juventus želi da iskoristi situaciju, a sada je ta situacija u klubu postala javna.

Komiso je saopštenje otkrio šta se sve dešavalo iza kulisa:

Od mog dolaska u Firencu uvek sam obećavao našim navijačima da ću biti iskren prema njima i da nikad neću davati obećanja koja ne mogu da održim. Zato bih voleo da iznesem nove informacije navijačima oko teme o kojoj se mnogo priča i piše poslednjih dana. To je novi ugovor sa Dušanom Vlahovićem. Najbolje kladionice u Srbiji su već dale kvote na klubove koji bi mogli da angažuju mladog sportistu.

Kao što znate, Fiorentina je iznela veoma važnu ponudu igraču, predložila mu je ugovor po kojem bi bio najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba. Naša ponuda je u nekoliko navrata povećavana da bi se prihvatili zahtevi kako Dušana, tako i njegovog tima, ali i pored naših najvećih napora, predlog novog ugovora nije prihvaćen.

Prethodnih nedelja dok sam bio u Firenci lično sam se potrudio da dođemo do rešenja koje bi moglo da zadovolji i igrača i klub, ali na moju veliku žalost, naši pokušaji i svi napori nisu nagrađeni. Posle svega ostaje za mene i Fiorentinu da prihvatimo volju igrača i njegovih saradnika i da posledično nađemo najprihvatljivije i najadekvatnije rešenje za naredni period, da bismo nastavili ovu novu i uzbudljivu sezonu na najbolji mogući način.

U svakom slučaju, Dušan Vlahović ima ugovor koji ga vezuje za Fiorentinu još 21 mesec i mi smo sigurni da će igrač, kao što je i do sada to činio, dati doprinos da pomogne timu u ostvarenju ciljeva, pokazujući profesionalizam po kojem se prepoznaje od dana kada je došao u Firencu, sa potpunim poštovanjem prema navijačima“, poručio je Roko Komiso.

Time je postalo jasno da Vlahović neće produžiti ugovor s Fiorentinom, koji traje do leta 2023. godine, pa je sada samo pitanje koji će sve klubovi učiniti sve da bivšeg napadača Partizana privole u svoje redove…

 

 

About the author

Antonie Meeker

Antonie Meeker is a chief content editor for Mechanicfaq. He is an avid adventure hunter and loves to ride his ATV anywhere he can. He lives with his girlfriend and their cat named Moe.

Leave a Comment